Vi er Celecta Invest

Celecta Invest AS

Vi er investorer som går inn i selskaper med behov for å oppnå økt lønnsomhet. Uansett om skoen trykker mest på kapital, ledelse, økonomisk kompetanse, struktur eller gjennomføringskraft, bidrar vi med iver, erfaring og sterk kompetanse. 

Teamet er bygget på erfaring og kompetanse innenfor flere fagfelt, som endringsledelse, økonomi/regnskap og markedsføring. Vi har et sterkt personfokus, og for oss er det viktig å se potensiale i mennesker så vel som konsept. Vi er opptatt av god kjemi og at du skal føle deg trygg med oss i ryggen.

Tor Blaasmo

Forretningsutvikler/CEO

Tor er en seriegründer og investor. Han har gründet, investert i, kjøpt opp, utviklet og solgt bedrifter innen teknologi, handel, industri, medier og eiendom. Gjennom flere tiår har Tor vist sin teft for å finne og utvikle selskaper, og han er tett på investeringer som gjøres.

Pia Silfvenius

CFO

Pia er utdannet siviløkonom og har lang og bred erfaring innen regnskap, økonomi og eiendom. Hun har tidligere vært ansatt i Coop, hvor hun har jobbet mye med økonomi og regnskap. De siste årene har Pia jobbet som Controller innenfor eiendom.

Alf Ørjansen

Forretningsutvikler/siviløkonom

Alf er utdannet siviløkonom, og er partner i Celecta. Han har lang erfaring innen drift, økonomi, forretningsanalyse og forretningsutvikling. Gjennom sin kunnskap og erfaring vil han kunne bidra mye til de ulike selskapene.