Vi er Celecta Invest

Celecta Invest AS

Vi er investorer som går inn i selskaper med behov for å oppnå økt lønnsomhet. Uansett om skoen trykker mest på kapital, ledelse, økonomisk kompetanse, struktur eller gjennomføringskraft, bidrar vi med iver, erfaring og sterk kompetanse. 

Teamet er bygget på erfaring og kompetanse innenfor flere fagfelt, som endringsledelse, økonomi/regnskap og markedsføring. Vi har et sterkt personfokus, og for oss er det viktig å se potensiale i mennesker så vel som konsept. Vi er opptatt av god kjemi og at du skal føle deg trygg med oss i ryggen.
Selskapet ledes av Erik A. Øye, som har bred erfaring innen omstillingsprosesser og lønnsomhetsstyring blant annet i Danske Bank og Meglerhuset Nylander.

Erik Øye

Forretningsutvikler/CEO

Erik er CEO i Celecta. Han har bred erfaring fra omstillingsprosesser og lønnsomhetsstyring blant annet i flere trønderske selskaper. For selskaper Celecta investerer i, bistår han selskapenes ledere med daglig drift, økonomi, forretningsanalyse og forretningsutvikling.

Tor Blaasmo

Forretningsutvikler/Gründer

Tor er en seriegründer og investor. Han har gründet, investert i, kjøpt opp, utviklet og solgt bedrifter innen teknologi, handel, industri, medier og eiendom. Gjennom flere tiår har Tor vist sin teft for å finne og utvikle selskaper, og han er tett på investeringer som gjøres.

Alf Ørjansen

Forretningsutvikler/siviløkonom

Alf er utdannet siviløkonom, og er partner i Celecta. Han har lang erfaring innen drift, økonomi, forretningsanalyse og forretningsutvikling. Gjennom sin kunnskap og erfaring vil han kunne bidra mye til de ulike selskapene.

Daniel Gullstad

Digital markedsfører / Kommunikasjonsrådgiver

Daniel er utdannet innen reklame og kommunikasjon og har bred erfaring fra reklamebyrå, reiseliv og investeringsselskap. Han bistår selskapene med markedsarbeid, enten det er strategiarbeid, prosjektledelse eller digital markedsføring.

Pia Silfvenius

CFO

Pia er utdannet siviløkonom og har lang og bred erfaring innen regnskap, økonomi og eiendom. Hun har tidligere vært ansatt i Coop, hvor hun har jobbet mye med økonomi og regnskap. De siste årene har Pia jobbet som Controller innenfor eiendom.