Celecta investerer i Weight Wellness

Etter en grundig og god prosess har Celecta Invest valgt å gå inn på eiersiden i Weight Wellness. Partnerskapet har som mål å gjøre Weight Wellness til en ledende nasjonal aktør innen livsstilsendringer og vektreduksjon – helt uten diett.

Weight Wellness ble grunnlagt i 2017 av Ingvill Weider, og senere sluttet Hege Leandersen seg til teamet. Selskapets visjon er å vise at det er fullt mulig å endre livsstil og gå ned i vekt uten å følge strenge dietter. Sammen har de allerede hjulpet over 800 kvinner gjennom online-kurset «Klart Du Kan».

Gjennom samarbeidet med Celecta Invest ønsker Weight Wellness å systematisere og profesjonalisere virksomheten sin, samtidig som de skal øke omsetningen betydelig. Etter å ha hatt en omsetning på under 1 million kroner i 2022, forventes det at den vil øke til rundt 3,5 millioner kroner i 2023. Målet er å nå 10 millioner kroner i 2024.

Logo Weight Wellness

Videre vekst og profesjonalisering

Daglig leder i Celecta er ikke i tvil om at partnerskapet er en god match.

  • Ingvill og Hege er to imponerende gründere som skaper et unikt samhold og en positiv atmosfære. De viser at det meste er mulig samtidig som de inspirerer og bryr seg om kundene sine. Det samme gjelder for selskapet Weight Wellness. Sammen skal vi hjelpe enda flere mennesker med å nå sine mål om livsstilsendringer.

Ingvill fra Weight Wellness er svært fornøyd med at Celecta har valgt å bli med på laget.

  • Vi befant oss i en situasjon hvor vi trengte nye impulser, både når det gjelder kompetanse og gjennomføringskraft. Gjennom vårt samarbeid får vi mer struktur, tydeligere målsettinger og muskler til å gjennomføre. Våre vekstmål hadde vi ikke klart å nå uten samarbeidet med Celecta. Vi har blitt et skikkelig godt team og ser lyst på fremtiden!

Nysgjerrig på Weight Wellness? Besøk gjerne www.weightwellness.no

Ønsker du komme i kontakt med Celecta angående din bedrift? Ta kontakt med oss i dag.